Hovedside

 Introduktion

 APV-PC

 * Priseksempel

 APV-NET

 * Priseksempel

 Tjeklister

 Replikering

 Opdateringer

 Skærmbillede

 Rapporter

 Manual

 Registertilsyn

 Assistance

 Kontakt os

 Links

 Download

 Bestilling

 Teknik

 AT & APV


Replikering

Replikering understøttest ikke længere

Via faciliteten Replikering er der mulighed for at få opdateret data mellem to forskellige enheder, f.eks. en bærbar PC og en server (eller mellem 2 servere).

Replikering skal forståes således, at i stedet for at overføre alle data først fra f.eks. den bærbare PC til serveren, og bagefter alle data fra serveren til den bærbare PC, udfører replikering en opdatering af de to enheder. Det vil sige at alle data, der ikke findes på serveren, overføres fra den bærbare PC til serveren, og ligeledes overføres alle data, der ikke findes på den bærbare PC fra serveren. Efter endt replikering vil der være identiske data (datasæt) på begge enheder.

Fordelen ved replikering fremfor en overførsel af alle data, er den betydelige mindre dataoverførsel og dermed en langt hurtigere opdatering samt mindre krævende teknisk opkobling.

Replikering kan konfigureres efter ønske, således at der både kan vælges en automatisk opdatering mellem to datasæt et bestemt antal gange i døgnet, eller det kan foretages manuelt. En af fordelene ved at anvende replikering er bl.a., at der ikke arbejdes på en fælles server i f.eks. en kommune, men i stedet på egen server, og at det alene er alle rettelser, der overføres, ikke samtlige data, hvilket er tids-og hastighedsbesparende ved dataoverførsel.

Prisen for 1 replikering er 1.200 kr. ekskl. moms. 1 replikering dækker 1 maskine, der ønskes replikeret fra/til. Dvs. at ønskes der replikeret for 1 bærbar computer til et netværk, betales der for 1 replikering; ønskes 2 bærbare computere replikeret til et netværk, betales for 2 replikeringer etc.

Se desuden teknisk beskrivelse.